Nagelstudio Roosendaal

Professionele nagelstudio in Roosendaal

Bij onze nagelstudio in Roosendaal zorgen wij dat uw nagels goed onder handen genomen worden. Wij zijn gespecialiseerd in nail art waardoor wij echte kunstwerken maken van uw nagels. Laat uzelf heerlijk in de watten leggen door onze nagel specialisten. Houdt u van korte nagels, of juist van lange kleurrijke nagels? Het is bij ons allemaal mogelijk! Als urban nail art salon maken wij alleen gebruik van de beste producten van het merk Urban Nail Star. Zo heeft u prachtig verzorgde nagels die u gegarandeerd veel complimentjes op zullen leveren! Kom snel bij ons langs in onze nagelstudio in Roosendaal om ook te genieten van prachtig verzorgde nagels en handen!

Alle stijlen nagels in onze nagelstudio in Roosendaal

Voor welke stijl nagels gaat u? Bij onze nagelstudio in Roosendaal bent u aan het juiste adres voor elke stijl nagels. Met een traditionele manicure worden uw handen, nagelriemen en nagels verzorgd zodat ze er gezond uitzien. Wij lakken uw nagels graag in uw favoriete kleur en met uiterste precisie. Wilt u graag lange en sterke nagels, maar lukt het niet om deze zelf te laten groeien? Met een set acrylnagels in Roosendaal heeft u wekenlang plezier van sterke, gezond uitziende nagels. Wij vijlen de nagels zo kort of lang en ovaal of hoekig als u zelf wilt. Ook voor gelnagels kunt u bij ons terecht. Hiermee geniet u tot wel twee weken van sterkte en glanzende nagellak!

Nagelstudio Roosendaal
Nagelstudio Roosendaal

Urban nail art

Een egale kleur is altijd passend bij iedere situatie. Maar ook voor een opvallende look kunt u bij ons terecht. Onze nagelstudio in Roosendaal doet regelmatig mee aan wedstrijden waarmee we onze nail art laten zien. Felle kleuren, glitter en bijzondere details maken nagels tot een waar kunstwerk! Met urban nails heeft u echte blikvangers die u laten stralen. Ons vriendelijke personeel voorziet u graag van advies wanneer u inspiratie kunt gebruiken voor bijzondere nagels. Wij weten precies wat u nodig heeft om stijlvolle nagels te hebben, kom dus snel langs bij onze gezellige nagelsalon in Roosendaal!

Nagelsalon in Etten Leur

Ook wanneer u op zoek bent naar een nagelsalon in Etten Leur zijn wij u graag van dienst. Als Urban Nail Star salon gaan wij alleen voor de hoogste kwaliteit. Met een nagelbehandeling bij ons krijgt uw zelfvertrouwen een boost! Iedere vrouw verdient het om even heerlijk in de watten gelegd te worden. Of er nu een feestje aankomt of uw verzorgde nagels wilt voor iedere dag, voor iedere gelegenheid zorgen wij voor prachtig verzorgde nagels. Wij heten u graag welkom in onze gezellige nagelsalon.

Winkelwagen